Tilføj værdi med et guldnummer som firmanummer

Facaden på din butik er vigtig, hvad enten den er fysisk eller online. Af samme grund er dit firmanummer også vigtigt. Dit firmanummer er med til at signalere troværdighed og professionalisme.

Hvis du har at gøre med fysiske ydelser såsom håndværk, vil et guldnummer på din firmabil hjælpe med den lokale markedsføring og etablere dig som en professionel seriøs virksomhed. En investering i et godt firmanummer kan skille en virksomhed ud fra mængden – eksempelvis L’EASY med 88888888.

Falske webshops og online svindel har i overvejende grad gjort kunder skeptiske og påpasselige med at handle på websites de ikke kender. Derfor er vigtigt at signalere professionalisme og troværdighed på dine websites. Har du et firmanummer som signalerer troværdighed, så er du godt på vej til at skaffe nye kunder.


Hvad er et guldnummer?

Et guldnummer er et telefonnummer, som har et ekstraordinært mønster og som derfor er langt nemmere at huske. F.eks. telefonnumrene 90909090 og 30300300 som er særligt velegnede som firmanumre.

 

Hvad er forskellen på sølvnummer, guldnummer og platinnummer?

Den største forskel er prisen og kvaliteten af nummeret. Nogle teleselskaber benytter både kategorierne sølvnummer, guldnummer og platinnummer. Andre benytter udelukkende kategorien guldnummer til at dække over disse telefonnumre.

 

Skift guldnummer til nyt teleselskab

Ifølge teleloven er det din ret som kunde ved et teleselskab at kunne flytte (portere) dit nummer til et nyt teleselskab. Nummerportering kan ske på én enkelt arbejdsdag, hvis det nye teleselskab er parat til flytningen. Der kan dog være en resterende bindingsperiode, som ikke forhindrer nummerporteringen, men som der stadig skal betales for.

 

Pris for guldnummer

Nogle teleselskaber tilbyder selv guldnumre, priserne varierer fra 99-1000 kr. Der er dog stor forskel i både udvalg og kvalitet. Numre som 90909090 og det kendte 88888888 fra L'EASY dukker næppe op i teleselskabernes eget guldnummer udvalg. Vær desuden opmærksom på at hvis du køber et guldnummer direkte fra et teleselskabs eget udvalgt, så er der som oftest en bindingsperiode for telefonabonnementet.

CBB er et af de teleselskaber, som har det bedste udvalg af guldnumre. Prisen for et guldnummer ved CBB er 399 kr, og de har desuden flere abonnementer uden binding. Der er dog stor variation af kvalitet mellem disse numre - se selv CBB's udvalg herunder.

CBB guldnumre

 

Ved godenumre.dk har vi et fint udvalg at guldnumre i forskellige prisklasser. Vi har guldnumre fra 399,- af høj kvalitet. Ingen binding. Ingen ekstra betaling. Vælg frit teleselskab efter køb.

 

Guldnummer som privatperson

Guldnumre er ikke kun for erhvervstelefoni. Der er intet der forhindrer en privatperson i at købe et guldnummer. Hvis en privatperson ønsker at købe et nummer som 88888888 og har råd til det – så kan de det. Vi har ved godenumre.dk både erhverv og private kunder.